Κολωνός – Νέες αποκαλύψεις: Εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη

Την ίδια ώρα, θέμα ωρών είναι να παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως ένα άντρας παρουσία γνωστού δικηγόρου ο οποίος φέρεται να είχε συνομιλίες με την 12χρονη στην διαδικτυακή σελίδα γνωριμιών.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της ανήλικης στον Κολωνο.

Στο ντόμινο των αποκαλύψεων μπαίνουν συνεχώς νέα ονόματα ενώ σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν αστυνομικό εν ενέργεια και μάλιστα που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ να είχε τακτική επικοινωνία με την 12χρονη μέσω τσατ, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο εν λόγω αστυνομικός είχε συναντηθεί κιόλας με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skai.gr στην ογκοδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μέχρι στιγμής δεν έχει συμπεριληφθεί το όνομα αστυνομικού, ωστόσο πληροφορίες που έχουν φτάσει στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση φέρεται να γίνεται λόγος για έναν εν ενέργεια νεαρής ηλικίας.

Θέμα ωρών είναι να παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως ένα άντρας παρουσία γνωστού δικηγόρου ο οποίος φέρεται να είχε συνομιλίες με την 12χρονη στην διαδικτυακή σελίδα γνωριμιών. 

Όσο για τα ραντεβού που έκλεινε είτε η 12χρονη είτε ο Ηλίας Μίχος με τους βιαστές της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη δυο τουλάχιστον «πακιστανικων» τηλεφώνων από τα οποία φέρονται πως κλείνονταν τα ραντεβού .


Πηγή

Leave a Reply