Εκτός λειτουργίας e-ΕΦΚΑ και ΑΣΕΠ από το Σάββατο 08-05-2021, λόγω TaxisNet

Εκτός λειτουργίας e-ΕΦΚΑ και ΑΣΕΠ από το Σάββατο 08-05-2021, λόγω TaxisNet

Προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης των υποδομών της ΓΓΠΣ

 

Συγκεκριμένα:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ e-ΕΦΚΑ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης των υποδομών της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 και ώρα 06:00 π.μ. έως και την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές του υπηρεσίες που απαιτούν κατά την πρόσβαση σε αυτές την αυθεντικοποίηση των χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet.

Η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών οφείλεται στις εργασίες Αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι υπηρεσίες, της ιστοσελίδας του, εγγραφής και σύνδεσης χρηστών μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. δεν θα είναι διαθέσιμες από ώρα 06:00 του Σαββάτου 8-5-2021 έως και ώρα 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 9-5-2021

Για χρήστες που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης προκειμένου να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εγγραφεί έως τώρα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, κατά τις ως άνω ημερομηνίες και ώρες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «Εγγραφή Νέου Χρήστη» μέσω της ιστοσελίδας του

 

Εκτός λειτουργίας οι υπηρεσίες Taxisnet από το Σάββατο 08-05-2021

 


Πηγή

Leave a Reply