Καλαμάτα: Το επικοινωνιακό τρικ Τσίπρα που θύμισε Ανδρέα Παπανδρέου (vid)

Σαν άλλος Ανδρέας Παπανδρέου εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της ομιλίας του στην Καλαμάτα. Ο πρωθυπουργός κατέφυγε σε επικοινωνιακά τρικ βγαλμένα από άλλες εποχές, φέρνοντας στη μνήμη έντονα εικόνες από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα μετά το τέλος της ομιλίας του την Πέμπτη ο πρωθυπουργός πήρε στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι που του προσέφερε λουλούδια σε μία σκηνή πανομοιότυπη με αυτή που διαδραματίστηκε τον Μάιο του 1985, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά το τέλος της προεκλογικής του ομιλίας είχε πάρει στην αγκαλιά του τη μικρή Αννούλα, μία κίνηση που έμελλε να μιμηθούν αρκετοί επίδοξοι και μη μνηστήρες του πρωθυπουργικού θώκου μέσα στα επόμενα χρόνια.

Φωτό: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Το κοριτσάκι έτρεξε προς το μέρος του πρωθυπουργού κρατώντας μία ανθοδέσμη και όταν έφτασε στον Αλέξη Τσίπρα εκείνος την φίλησε στο μάγουλο και στη συνέχεια την σήκωσε στα χέρια του και την πήρε αγκαλιά, όπως ακριβώς είχε γίνει και το 1985 με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Παπανδρέου.

View this post on Instagram

Έχουμε τη δύναμη να κερδίσουμε το μέλλον και να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής. Την Ελλάδα της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης. Την Ελλάδα των πολλών. Τη δική μας Ελλάδα. #ΕνώνουμεΔυνάμεις #Καλαμάτα

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on


Πηγή