Διευκρινιστική δήλωση Τζανακόπουλου για τα περί απόστασης με τον Παππά

Διευκρινίσεις έσπευσε να δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά το θόρυβο που προκάλεσε αποστροφή που φέρεται να έκανε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι «δεν γνωρίζει τις σχέσεις του κ. Παππά με τον Πετσίτη».
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωσταντίνος Ζούλας σχολίασε στο twitter πως έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι "δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου". Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος, πρόσθεσε ο κ. Ζούλας, που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις.
Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «ο κος Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ σήμερα πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά».
«Αντί ο κος Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».

Έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι «δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου». Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις.

— Konstantinos Zoulas (@kzoulas) 9 Απριλίου 2019


Πηγή