Μπακογιάννη:Δεν μπορεί να εξισώνεις το οικονομικό έγκλημα με τον Κουφοντίνα

«Το οικονομικό έγκλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως αντιμετωπίζεται σε όλα τα μέρη του κόσμου. Που έχουμε εμείς αντιρρήσεις; Ότι την τελευταία στιγμή μπήκε η πινελιά του ΣΥΡΙΖΑ. Που είναι η λογική του ΣΥΡΙΖΑ;
Δεν είναι αδίκημα να έχεις στο χέρι μία μολότοφ. Δηλαδή αν έχω μία μολότοφ στο χέρι τι θέλω να την κάνω; Εγώ έχω στην κατοχή μου δέκα μολότοφ, τι θα τις κάνω;» Διερωτήθηκε εντόνως η κα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Όσον αφορά τις τοποθετήσεις Κυρίτση, η πρώην υπουργός επεσήμανε πως ο τελευταίος ζήτησε συγγνώμη για την Μαρφίν διότι σηκώθηκαν και οι πέτρες.
Δεν ζήτησε συγγνώμη για τους αστυνομικούς, διότι οι αστυνομικοί είναι εκείνοι που καίγονται" τόνισε στο ΣΚΑΙ η Ντόρα Μπακογιάννη.κάνοντας λόγο μάλιστα τάση Κυρίτση στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το οικονομικό έγκλημα σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Κουφοντίνα.
Δεν μπορείς να έχεις πχ τον Κουφοντίνα να βγαίνει με 11 φορές ισόβια στα 25 χρόνια και να καταδικάζεις την καθαρίστρια σε 20 χρόνια», σημείωσε η πρώην υπουργός, τονίζοντας πως τα εγκλήματα κατά ζωής είναι αυτά που σε οδηγούν σε ισόβια.
Η βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία.
«Εγώ έχω μηδενική ανοχή σε αυτή την ιστορία. Τέρμα οι μπούρδες, τέρμα οι σαχλαμάρες. Ή βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία –όχι ρητορικά, πρακτικά. Δεν μπορεί να επιβραβεύω έναν άνθρωπο που λέει αυτά τα πράγματα» Υπογράμμισε, αφήνοντας αιχμές και για το ζήτημα της υποψηφιότητας της Κας Λοίζου.


Πηγή