Απασφάλισε η Μεγαλοοικονόμου: Λεβεντιά ο Τσίπρας, κουραμπιέδες οι άλλοι

Δύο μόλις ημέρες μετά την επιλογή της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να σπάσει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ και να εμφανιστεί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι», η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Βασίλη Λεβέντη.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου κατήγγειλε ότι συναντήθηκε με τον κ. Λεβέντη στο γραφείο 51 της Βουλής και της ζητήθηκε να κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Μάριος Γεωργιάδης (γιος του Βασίλη Λεβέντη) δηλαδή να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα της.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει καταγράψει σε στικάκι την επίμαχη συνομιλία και δεσμεύτηκε εκ νέου ότι θα παραδώσει την έδρα της αφού προηγουμένως ξεμπροστιάσει τον Βασίλη Λεβέντη, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει το πότε. Στη συνέχεια αναδιπλώθηκε στις απόψεις της, σημειώνοντας ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα.
Η βουλευτής της Β΄ Πειραιά εξέφρασε ωστόσο την πικρία της για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει αφήσει απροστάτευτη στις επιθέσεις του επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων.
Στη συνέχεια η κ. Μεγαλοοικονόμου βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά κατά πάντων, ενώ το διαφημιστικό διάλειμμα δεν επέτρεψε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η λογομαχία της με τον κ. Οικονόμου.
Μετά τις διαφημίσεις η βουλευτής εξακολούθησε να είναι έξαλλη και τελικά αποχώρησε φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!
Το επίμαχο σημείο από το 09.00 λεπτό


Πηγή