Παπαθεοδώρου: Προστατεύετε την απόλυτη μπαχαλοποίηση(VIDEO)

Προστατεύετε την απόλυτη μπαχαλοποίηση,υποστήριξε ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά:

«Πλέον η χώρα μας επανέρχεται στην κανονικότητα» υποστήριξε η βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι.

Κατά την άποψη της κυρίας Καφαντάρη, «είχαμε πυκνό κοινοβουλευτικό έργο αυτές τις δύο εβδομάδες που δείχνουν ακριβώς αυτή την κανονικότητα».

«Τα δύσκολα περάσανε αλλά έχουμε μπροστά μας κι άλλα, δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση. Το ζητούμενο είναι τέτοια εποχή του χρόνου να έχουμε βγει από την επιτροπεία» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή μιλάνε για διακρίσεις, το ζητούμενο είναι να δίνουμε σε όλους την ευκαιρία για αριστεία. Ποιοι σήκωσαν και ποιοι μάτωσαν για την ελληνική σημαία; Θα θυμίσω την ελληνική ιστορία και τον Μακρυγιάννη. Δε νομίζω ότι ήταν μορφωμένος, όμως τίμησε την ελληνική σημαία,έγραψε και τα απομνημονεύματά του» ήταν η άποψη που εξέφρασε η Χαρά Καφαντάρη.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σημαία ανήκει σε όλους, όμως ο Μακρυγιάννης δεν έγινε στρατηγός με κλήρωση, πάντα υπάρχουν κριτήρια» της απάντησε η Σοφία Βούλτεψη.

«Η κυβέρνηση κάνει μόνο προπαγάνδα και αποπροσανατολισμό» απάντησε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

«Λέτε ψέματα» συνέχισε η κυρία Βούλτεψη. «Όχι, εσείς λέτε ψέματα» αντέτεινε η κυρία Καφαντάρη.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρος Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την Παιδεία τόνισε: «Δεν προστατεύετε το άσυλο, προστατεύετε την απόλυτη μπαχαλοποίηση».

«Μιλάτε εσείς για μπαχαλοποίηση; Εσείς που φτάσατε εδώ τη χώρα;» ήταν η άποψη που εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης.