Είναι νέες, ωραίες, Θεσσαλονικιές και πολύ…ΠΑΣΟΚ(ΦΩΤΟ)

Δεν είναι μόνο η ΝΔ που έχει δυνατές παρουσίες υποψηφίων στο γυναικείο φύλο. Εχουν και οι Πασόκοι της Θεσσαλονίκης τις ωραίες τους. Ο λόγος για την Πέννυ Δαλαμπούρα και τη Μαρία Λυκουριώτη που ακούγεται ότι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στην πρώτη εκλογική περιφέρεια του νομού.

Η Πέννυ Δαλαμπούρα είναι δερματολόγος, απόφοιτος του Ανατόλια και καθόλου άγνωστη στα κομματικά στέκια του ΠΑΣΟΚ της πόλης, καθώς είχε εκλεγεί στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Το όνομά της είχε ακουστεί για τη Β’ Θεσσαλονίκης, αλλά εσχάτως τα σενάρια μιλούν για μεταγραφή στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου θα είναι και υποψήφια.

Η Μαρία Λυκουριώτη είναι δικηγόρος, ελαφρώς πιο ψηλή από την Δαλαμπούρα και έχει κάνει και αυτή τα πρώτα της βήματα στην πολιτική. Το 2014 είχε κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του δήμου Νεάπολης-Συκεών με τον αντάρτικο συνδυασμό του Γρηγόρη Χατζησάββα και πηγαίνοντας κόντρα στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Σίμο Δανιηλίδη. Μάλιστα εκλέχτηκε και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ενώ πολλοί την έβλεπαν ως πιθανή αντίπαλο του σημερινού δημάρχου Νεάπολης-Συκεών. Το Σεπτέμβριο του 2015 ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στην Α’ Θεσσαλονίκης και όπως όλα δείχνουν εκεί έχει επικεντρώσει όλες της τις δυνάμεις.

Η Πέννυ Δαλαμπούρα:

Η Μαρία Λυκουριώτη: 

Πηγή: myportal.gr