ΠΑΣΟΚ για άτυχο πυροσβέστη: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα, θα γίνει την Τετάρτη στις 18.00 στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσας στην περιοχή Ποταμός Κέρκυρας, η κηδεία του 33χρονου δόκιμου ανθυποπυραγού Αριστείδη Μουζακίτη, που κατέληξε το ρπώι της Δευτέρας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην κατάσβεση πυρκαγιάς, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος θα κυματίζουν μεσίστιες, αύριο από το πρωί, ενώ στον εκλιπόντα θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές.

Σε ανακοίνωση του ο Τομέας Προστασίας Πολίτη ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο του 33χρονου πυροσβέστη, αναφέρει:

“Τα θερμότερα των συλλυπητηρίων μας στην οικογένεια και στους οικείους του 33χρονου δόκιμου ανθυποπυραγού που νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας από τις 13 Ιουλίου, μετά τον τραυματισμό του, μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.

Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί για μια ακόμη χρονιά θύματα στον βωμό του υπηρεσιακού καθήκοντος για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών και τη διατήρηση του δασικού πλούτου της Χώρας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”