«Ο Τσίπρας θέλει να γίνει καθεστώς και η Ελλάδα απέραντο Δημόσιο- Φώναζαν «να καεί η Βουλή» και τώρα είναι μέσα»

Μια ακόμη εξαιρετική συνέντευξη από τη  Μυρτώ Λοβέρδου, αυτή τη φορά στον Σταμάτη Φασουλή στο ΒΗΜΑ ο οποίος μιλά για τον «Αλέξη Ζορμπά» του Νίκου Καζαντζάκη  τον οποίο  σκηνοθετεί σε μια παράσταση που θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι.

Όμως στη συνέντευξη δεν έλειψαν και οι πολιτικές αναφορές για τον Αλέξη Τσίπρα, την Αριστερά και το πολιτικό σύστημα γενικά.

Στην ερώτηση αν είναι οργισμενος αναφέρει: «Ουσιαστικά απογοητευμένος. Οχι οργισμένος. Πέρασα τη φάση της οργής πριν δύο χρόνια όταν έβλεπα την καταστροφή με τη βαρουφάκεια έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσος ο κίνδυνος από τους κυβερνώντες, που από κάτω τι να κάνουν; Αυτοί που αντιδρούσαν τώρα είναι κυβερνώντες. Αυτοί που μούντζωναν και φώναζαν «να καεί η Βουλή» είναι τώρα μέσα. Οι άνθρωποι που σέβονται το μεροκάματά τους, που τους νοιάζει η πρόοδος των παιδιών τους, δεν κατεβαίνουν κάτω».

Απαντώντας αν πίστεψε και αυτός την Αριστερά είπε:«Ολοι πιστέψαμε κάποτε ότι Αριστερά σημαίνει πρόοδος. Τώρα λένε ότι ο Τσίπρας πρόδωσε την Αριστερά. Οχι. Αυτή είναι η Αριστερά. Δεν την πρόδωσε. Ο Τσίπρας είναι αριστερός και κάνει ό,τι έκανε η Αριστερά χρόνια, να γίνει καθεστώς. Να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο Δημόσιο. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από αυτό. Αριστερότατος είναι. Και να λείπουν αυτές οι δικαιολογίες».

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ