Κενές μεγαλοστομίες και ψεύτικες ελπίδες

“Ζήσαμε μια ακόμα φορά τον Πρωθυπουργό να διαλέγει κτήρια-σύμβολα για να εκφωνήσει κενές μεγαλοστομίες. Ο κ. Τσίπρας είχε πάει και στο Μουσείο της Ακρόπολης για να κηρύξει πανστρατιά για την ανάπτυξη. Και αν σε εκείνη την περίπτωση υπήρχε το θεσμικό πρόσχημα ότι μιλάει ως ο πρωθυπουργός της χώρας, χθες χάθηκε και αυτό.

Στα 26 χρόνια λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κανένα κόμμα δεν το χρησιμοποίησε ποτέ για κομματική συνεδρίαση. Χθες ο κ. Τσίπρας διάλεξε το κρατικό πλέον Μέγαρο Μουσικής για να μιλήσει στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί, μεταξύ άλλων, ακούσαμε ότι η κυβέρνηση «ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην απόδοση της οικονομίας», «σταθεροποίησε το τραπεζικό σύστημα», «ανέκτησε το κύρος» και «άλλαξε την εικόνα» της χώρας. Πλέον δεν μας κάνει καμιά εντύπωση. Η πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας είναι το σπορ που ασκεί ανεπιτυχώς καθημερινά ο κ. Τσίπρας.

Η ανάπτυξη στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθυστερεί, με την εξοντωτική φορολογία που εφαρμόζουν, την αλλεργία τους στην προώθηση επενδύσεων και στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, και με την αφοσίωσή τους στους χαμογελαστούς χειροκροτητές που αποτελούν τον κομματικό τους στρατό. Οι μεγαλοστομίες, οι απόπειρες για rebranding και τα επικοινωνιακά τους τερτίπια δεν κοροϊδεύουν κανέναν.”

Δείτε τα tweet του επικεφαλής του Ποταμιού με αφορμή την ομιλία Τσίπρα