Ηριάννα σκέτο!

Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι μπορεί όντως να υπάρχει δικαστική πλάνη.

Δεν τους απασχολεί!

Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι μπορεί όντως να μην είναι ακλόνητα τα στοιχεία με τα οποία καταδικάστηκε η Ηριάννα Βασιλειάδου Λιναρδάκη.

Δεν τους απασχολεί!

Η αλήθεια τους δεν είναι ότι η Δικαιοσύνη διαθέτει (μόνο στις θεσμικές δημοκρατίες) τις ασφαλιστικές δικλείδες για να διορθώνει τα λάθη της η ίδια.

Δεν τους απασχολεί!

Το πρόβλημα (το δικό μας πρόβλημα) είναι ότι ολόκληρος ο νεοσταλινικός εσμός του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο ο «Τομέας Δικαιωμάτων» του, ούτε ξέρει, ούτε θέλει να μάθει, ούτε μπορεί να μάθει τι είναι ένα ποινικό δικαστήριο.

Σε έναν κανονικό κομμουνιστή δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι μπορεί οι νόμοι να είναι δεδομένοι αλλά μπροστά στο ακροατήριο η δικαιοσύνη είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να αξιολογήσει απολογία, αγορεύσεις μαρτυρίες, εισαγγελική τοποθέτηση και στο τέλος να αποφασίσει με βάση την κοινή λογική.                                                                      Για έναν κανονικό ΣΥΡΙΖΑΙΟ κομμουνιστή (για τον Κο Κοντονή για παράδειγμα) η κοινή λογική δεν είναι κάτι περίπλοκο αλλά ό,τι συμφέρει την κοινωνία! Αλλά το συμφέρον ολόκληρης της κοινωνίας το γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το Κόμμα, επειδή αυτό είναι η πρωτοπορία της κοινωνίας, όπως το ίδιο έχει αποφασίσει!

Στο θρησκόληπτα κλειστό αυτό κομμουνιστικό σύστημα, των Κοντονήδων, των Καζάκων και όλων των γελοίων «δικαστών» του Κλίντον στις πλατείες της Λαϊκής Αγανάχτησης,  δεν χωρά (δεν έχει αξία) ούτε η πείρα ούτε η γνώση που χρειάζεται ένα ποινικό δικαστήριο για να μπορέσει να αποφασίσει για την ενοχή ή την αθωότητα της Ηριάννας. Αν το Κόμμα, (ως αντικειμενικά μοναδικός εκπρόσωπος του λαϊκού συμφέροντος) αποφασίσει, (εν ονόματι πάντα του λαού), ότι η Ηριάννα είναι αθώα, οι δικαστές που την καταδίκασαν δεν το έκαναν από λάθος αλλά επειδή είναι ενεργούμενα της τάξης των καταπιεστών.

Όπως ακριβώς οι Σαμαροβενιζέλοι (αντικειμενικά) ήταν ενεργούμενα του Σόιμπλε και των τοκογλύφων, προσκυνημένοι γερμανοτσολιάδες δηλαδή!

Απλά μαθηματικά! Αυτό είναι η κοινή λογική σε κάθε ολοκληρωτικό σύμπαν.  Κάθε ολοκληρωτισμός όμως,  είτε φασισμός είτε κομμουνισμός λειτουργεί με σύμβολα.

Τα έχει απόλυτη ανάγκη.

Γιατί η κοινή λογική δεν «κινητοποιεί τις μάζες»!

Τα σύμβολα ναι!

Γι αυτό και η Ηριάννα δεν έχει επώνυμο και παρελθόν!                                                                                                             Είναι η ΗΡΙΑΝΝΑ! Δεν είναι μία αυτόνομη προσωπικότητα που έχει την αποκλειστική ευθύνη των πράξεων και των παραλείψεών της απέναντι στους θεσμούς στους οποίους, το πιο φιλοσοφικά προηγμένο τμήμα της ανθρωπότητας, έχει αναθέσει την αξιολόγηση αυτών των πράξεων και των παραλείψεων.

Είναι ένα σύμβολο Η ΗΡΙΑΝΝΑ.                                                                                                                                                          Δεν είναι η Ηριάννα Βασιλειάδου Λιναρδάκη η καταδικασμένη σε 13 χρόνια κάθειρξης για ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη όπλων.

Δεν είναι αυτή που το DNA της που οικειοθελώς είχε δώσει το 2011, ταυτίστηκε το 2013 με DNA που βρέθηκε σε όπλα θαμμένα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Στο κάτω-κάτω της γραφής στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου βρέθηκαν τα όπλα, δεν βρέθηκαν εντός της ελληνικής επικράτειας!

Είναι λοιπόν η ΗΡΙΑΝΝΑ  ΤΟΥΣ!

Είναι το νέο σύμβολο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι «το θύμα της μεροληπτικής κοινωνικής και ταξικής ματιάς της δικαιοσύνης, που βλέπει και εκδικείται και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση».

Και δεν είναι καν μία!

Είναι όλες «οι ΗΡΙΑΝΝΕΣ (που) θα μείνουν στη φυλακή, την ίδια ώρα που θα βγαίνουν οι Μιχαλολιάκοι, (δεν έχει σημασία που οι Μιχαλολιάκοι βγήκαν επειδή ακριβώς εφαρμόστηκε ο νόμος) κόντρα σε όσους επιθυμούν, παλεύουν, ονειρεύονται μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, πιο ανεκτική και πιο δίκαιη».

Είναι η ΗΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΣ!

Είναι το θύμα της Δικαιοσύνης που «…απέδειξε ότι ξέρει να διατηρεί την ανεξαρτησία της από την κοινή λογική, το δίκιο, απ’ όλο αυτόν τον κόσμο που έλεγε ότι στις 17 Ιουλίου θα πάρουμε την Ηριάννα πίσω»! Προφανώς από τα νύχια του ταξικού εχθρού!

Είναι η ΗΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΣ!

Το θύμα της Δικαιοσύνης που «…αν καμιά φορά οι άνθρωποί της βγουν από τον κύκλο του συντηρητισμού και αποδώσουν το δίκιο, όπως έγινε στην περίπτωση του Τάσου Θεοφίλου, σπεύδουν κάποιοι άλλοι θεματοφύλακες ενός σάπιου συστήματος να διορθώσουν το “λάθος”»!

Είναι η ΗΡΙΑΝΝΑ αλλά και ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ (χωρίς ονοματεπώνυμο κι αυτός) που «παραμένουν δυστυχώς στη φυλακή» επειδή «μια μάχη χάθηκε» αλλά μόνο «μία, γιατί έρχονται κι άλλες» που «θα τις κερδίσουμε»!

Ποιες μάχες έρχονται και ποιοι θα τις κερδίσουμε;

Ά…. μα ΟΛΟΙ!

Γιατί όλοι ΗΡΙΑΝΝΕΣ είμαστε σ’ αυτόν τον τόπο.

Όλοι θύματα «κάποιων ΑΛΛΩΝ».

Η ΗΡΙΑΝΝΑ θύμα της ταξικής δικαιοσύνης και ολόκληρος «ο ελληνικός λαός» θύμα του Σόιμπλε, των τοκογλύφων και γενικώς του ταξικού συστήματος του καπιταλισμού.

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ μια ΗΡΙΑΝΝΑ είναι κι αυτός, ένα φτωχό κι ανυπεράσπιστο θύμα της ταξικής Δικαιοσύνης, που δεν τον άφησε (τότε) να νικήσει τη διαπλοκή των βοθροκάναλων και γενικά δεν τον αφήνει να εφαρμόσει την αυθεντικά φιλολαϊκή του πολιτική κατά διαταγή (αντικειμενικά) του Σόιμπλε!

Αυτό θα πει σύμβολο.

ΙΕΡΟ! ΤΟΤΕΜ! ΤΑΜΠΟΥ! ΗΡΙΑΝΝΑ ΣΚΕΤΟ!

Μη φοβάσαι ΣΥΡΙΖΑΙΕ  κομμουνιστάκο, αν δεν τον πειράξεις τον Φρόυντ δεν σε πειράζει!

Αλλά πού θα πάει, θα ‘ρθει κείνη η μέρα που ο λαός (όλες οι ΗΡΙΑΝΝΕΣ αυτού του τόπου) θα συντρίψει τη σάπια ταξική δικαιοσύνη και το σάπιο ταξικό καπιταλιστικό σύστημα και τότες πια δεν θα υπάρχει (αντικειμενικά) εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Και τότες πια, όλες οι ΗΡΙΑΝΝΕΣ θα μπορούνε άφοβα να σταθούνε μπροστά στη Νέα Δικαιοσύνη, γιατί τότες οι αποφάσεις θα είναι (αντικειμενικά) πλέρια φιλολαϊκές.

Γιατί, τι νομίζεις πως είναι ρε προσκυνημένε, ευρωλιγούρη γερμανοτσολιά η ΗΡΙΑΝΝΑ;

Ο ΛΑΟΣ είναι Η ΗΡΙΑΝΝΑ ρε!

Και ο λαός ρε δεν έχει επώνυμο!

Αν μάλιστα ο λαός πάψει να έχει και παρελθόν, έ τότε αυτή η γκαιμπελική νεοσταλινική φάρα ψεύδους και απάτης που έκανε ρεσάλτο στην κυβερνητική εξουσία, δεν θα έχει απλά καταστρέψει τη χώρα μας. Θα έχει νικήσει οριστικά.

Και τότε Κυβέρνηση, Βουλή και Δικαιοσύνη θα ενωθούν επιτέλους εις σάρκα μία.

Και τότε πια η πατρίδα μας δεν θα κινδυνεύει (αντικειμενικά) από καμία δεξιά παλινόρθωση κι από κανέναν Κυριάκο Μητσοτάκη!

Του Θεόδωρου Ζαρέτου(Στο metarithmisi.liberal.gr)