Γεννηματά: Για τον τουρισμό δεν αρκούν κοινότοπα μπράβο!

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαο Μποκέα, συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Για τον ελληνικό τουρισμό  που στηρίζει την οικονομία και την απασχόληση, δεν αρκούν τα κοινότοπα μπράβο και οι έπαινοι από τους πολιτικούς .

Εκείνο που μετρά είναι η πολιτική, τα μέτρα και οι δράσεις, για να φύγει η αβεβαιότητα για το αύριο, να έρθουν επενδύσεις, να γίνεται πιο ανταγωνιστικό το προϊόν.

Εμείς, στη ΔΗ.ΣΥ, απαντάμε θετικά στην πρόκληση. Με το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ,  στη βάση ενός ολοκληρωμένου χωροταξικού σχεδιασμού, προτείνουμε fast track ρυθμίσεις για την προσέλκυση επενδύσεων, αναβάθμιση των υποδομών  και μείωση του τεράστιου φορολογικού βάρους.

Ο ρόλος δε των εργαζόμενων στον κλάδο είναι ιδιαίτερα σημαντικός και η απαραίτητη συνεργασία μαζί τους  προϋποθέτει, έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς τους, με συλλογικές συμβάσεις  και αξιοπρεπείς αμοιβές.”