Γεννηματά: Επισκίαση επετείου από πόλωση που καλλιεργεί η Κυβέρνηση

«Το μήνυμα της ημέρας παραμένει η ενότητα του λαού και η εγρήγορση των πολιτών για την υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών και αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του ο κ. Τσίπρας» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η 43η επέτειος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας επισκιάζεται από το κλίμα πόλωσης και διχασμού που συστηματικά καλλιεργεί η Κυβέρνηση δήλωσε χθες το βράδυ η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο. Η κυρία Γεννηματά σημείωσε ακόμα ότι υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας το οποίο πρέπει να αντιμετωπισθεί.

Αναλυτικά η δήλωση της:
 
«Τιμούμε σήμερα όσους θυσιάστηκαν και αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία. Η φετινή επέτειος επισκιάζεται από το κλίμα πόλωσης και διχασμού που συστηματικά καλλιεργεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Με τις καθεστωτικές λογικές και πρακτικές και την υπονόμευση του κράτους δικαίου.
Υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας  και πρέπει να αντιμετωπισθεί.
Το μήνυμα της ημέρας παραμένει η ενότητα του λαού και η εγρήγορση των πολιτών για την υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών και αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του ο κ. Τσίπρας».