Εκτός της «Ώρας Αποφάσεων» ο Ραγκούσης-Ο ρόλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση ότι θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά, τον οδήγησε εκτός της «Ώρας Αποφάσεων», από την οποία αν και ιδρυτικό μέλος, διεγράφη.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ανέφερε ότι «άκουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα.

Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων. Μόλις ανακοίνωσα στους οργανωτές του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αποδέχομαι την πρόσκληση που παρέλαβα ως ιδρυτικό μέλος της “Ώρας Αποφάσεων” για να παραστώ και να μιλήσω».

Η ανακοίνωση της Ώρας Αποφάσεων:

“Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις.

Οι δρόμοι μας χώρισαν.

Οι Ιδρυτές της Ώρας Αποφάσεων

Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Γιώργος Φλωρίδης.”