Χριστοφιλοπούλου: Δεν μπορεί να υπάρξει εθνική συνεννόηση από αυτή τη Βουλή

«Η πορεία προς την εκλογή αρχηγού μπορεί να έχει δυσκολίες, αλλά εκεί θα αναδειχθούν  οι προτάσεις και το πολιτικό στίγμα του κάθε υποψηφίου» επισήμανε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Έφη Χριστοφιλοπούλου και όπως ροέβλεψε, μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM», «Θα αναζωογονήσει την παράταξη και θα «σηκώσει από τον καναπέ» όσους έχουν αποστασιοποιηθεί».

«Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αναγνωρίζουμε όλοι ότι από αυτή τη Βουλή, δεν μπορεί να υπάρξει η εθνική συνεννόηση που επιζητούμε. Είναι ανάγκη λοιπόν, σήμερα στην κοινωνία και αύριο στη Βουλή, να υπάρξει νέος συσχετισμός δυνάμεων» προσέθεσε και διατύπωσε τη θέση ότι «η κοινωνία γυρνά σε πολύ μεγάλο βαθμό την πλάτη της στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Η δική μας πόρτα θα μείνει ερμητικά κλειστή σε οποιαδήποτε συνεργασία! Επίσης, δεν δεχόμαστε πίσω το στελεχιακό δυναμικό που δυστυχώς εκθρέψαμε και έφυγε επειδή βρήκε «στασίδι» στον τότε ανερχόμενο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, για τους πολίτες που πίστεψαν για λίγο στο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα είναι θυμωμένοι, η πόρτα μας είναι ανοικτή» ξεκαθάρισε η Εϋη Χριστοφιλοπούλου.

«Έχει μεγάλη σημασία, λοιπόν, η Δημοκρατική Συμπαράταξη να αυξήσει σημαντικά τη δύναμή της και να είναι δεύτερο κόμμα και αυτό θα κάνουμε» ολοκλήρωσε το σκεπτικό της.​