Πολίτης προς Γεννηματά: Να μιλήσω πρώτος γιατί πρέπει να πάω για άρμεγμα;

Περίπου μισή ώρα πήγε πίσω το προαναγγελθέν πρόγραμμα της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά χθες στη Λάρισα.

Έτσι κατά το “onlarissa.”, αναμένοντας τη σύσκεψη φορέων της επιχειρηματικότητας που ήταν προγραμματισμένη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκος Παλάσκας, έσπευσε να πλησιάσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και να της υπενθυμίσει πως… υπάρχουν και δουλειές!

Αφού ο Φίλιππος Σαχινίδης σύστησε στην κ. Γεννηματά τον Λαρισαίο κτηνοτρόφο, ο τελευταίος δε έχασε στιγμή: «Κυρία πρόεδρε θα μου δώσετε προτεραιότητα γιατί η ώρα περνά και πρέπει να πάμε για άρμεγμα!»

Σάστισε η Φώφη, υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο την απρόβλεπτη ατάκα του κ. Παλάσκα.

Λίγο μετά όμως, μόλις επέστρεψε από την επίσκεψή της στο αρχαίο θέατρο, δεν τον ξέχασε. Πήρε το λόγο και ζήτησε να είναι από τους πρώτους που θα μιλήσουν ο Λαρισαίος κτηνοτρόφος. Όπερ και εγένετο.

Βέβαια, τα όσα ακολούθησαν μάλλον την… στεναχώρησαν, αφού ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων την στρίμωξε για τα καλά στα σχοινιά για την πολύκροτη συμφωνία για τη φέτα…