Οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν στο συνέδριο της ΔΗΣΥ οι διοργανωτές

Σύμφωνα με τις εώς τώρα αποφάσεις , οι υπεύθυνοι κατέληξαν στα κεντρικά συνθήματα που θα προβάλλονται στο χώρο του Συνεδρίου. Μερικά από αυτά θα είναι: « Μπροστά για την Ελλάδα» εμπνεόμενοι από το σύνθημα του Μακρόν και η λέξη Ελλάδα για το «σχέδιο Ελλάδα» που θα παρουσιαστεί , καθώς και το σύνθημα: Ενώνουμε, Αλλάζουμε προχωράμε που και αυτές οι τρείς λέξεις έχουν τη δική τους συμβολική σημασία. Ενώνουμε εννοούν την προσπάθεια που γίνεται να συνενωθεί η κεντροαριστερά , το αλλάζουμε , αναφέρεται ότι η κεντροαριστερά αλλάζει και η λέξη προχωράμε έχει να κάνει με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη ΔΗΣΥ με μεγαλύτερα ποσοστά.

Το συνέδριο σύμφωνα με το “thecaller.gr”, δεν θα έχει τα χιλιοειπωμένα συνθήματα περί σοσιαλισμό και κεντροαριστερά και δεν θα έχει καθόλου το χρώμα του ΠΑΣΟΚ το πράσινο. Θα είναι σε τόνους πορφυρού κόκκινου όπως ακριβώς στα χρώματα του PES του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος ενώ μέσα στην εβδομάδα θα καταλήξουν και στο νέο σύμβολο που θα τους προτείνουν γραφίστες που έχουν κινητοποιηθεί και από το ΠΑΣΟΚ και από την ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, λόγω μεγάλου κόστους δεν θα επισκεφθούν το συνέδριο προσωπικότητες από τον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά μόνο μέσα από βίντεο που θα απευθύνουν μηνύματα στις γιγαντοοθόνες του συνεδρίου.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι ο πρώην υπουργός καθηγητής εγκληματολογίας Γ. Πανούσης, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κ. Σημίτη , καθηγητής Τάσσος Γιαννίτσης αλλά και στελέχη που το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.