Κοφτή απάντηση Παπανδρέου για δημοσιογράφο: Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι θα με βρίσκουν πάντα απέναντί τους

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Μ. Ιγνατίου καιν τα όσα περιλαμβάνει για τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου,  προκάλεσαν την έκρηξη αγανάκτησης από τον τελευταίο, ο οποίος με μία ανακοίνωση ιδιαίτερα σκληρή, μιλά για “Ψεύτες, συκοφάντες, πληρωμένους κονδυλοφόρους, με προπηλακισμούς, στημένα δημοσιεύματα και δήθεν αποκαλύψεις”, που δεν τον δεν με αγγίζουν και το κυριότερο, δεν τον πτοούν….

«Κάποιοι έκτισαν καριέρες και άλλοι κομματικά οφέλη πάνω στη λάσπη, τη συκοφαντία, τη συνωμοσιολογία και το ψέμμα, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την οργή του Ελληνικού λαού.

Αρκετά όμως, ανέχτηκα αυτές τις συμπεριφορές.

Αρκετά, για όσους θέλουν πάνω στην πλάτη μου και σε βάρος της αλήθειας να κερδοσκοπούν.

Αρκετά, για τη συστηματική συσκότιση της αλήθειας, προκειμένου να προστατευτούν πρόσωπα, κατεστημένα και πολιτικές πρακτικές που έβλαψαν το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον.

Όσο συνεχίζεται αυτή η εύκολη συνωμοσιολογία, η λάσπη και η συκοφαντία, τόσο ο τόπος θα χάνει τον προσανατολισμό του και θα κρύβονται άνομα συμφέροντα πίσω από μυθοπλασίες, τόσο θα υποφέρει ο Ελληνικός λαός που θέλει ουσιαστικές αλλαγές στον τόπο.

Μια Ελλάδα χτισμένη πάνω στην αλήθεια και όχι σε δεκανίκια.

Ο κ. Ιγνατίου, προστίθεται σε όσους προστατεύουν συγκεκριμένα πρόσωπα και τις εγκληματικές τους πολιτικές, που είχαν τεράστιες ευθύνες για την κρίση.

Και συγκεκριμένα, τις κυβερνήσεις Καραμανλή.

Ψεύτες, συκοφάντες, πληρωμένοι κονδυλοφόροι, προπηλακισμοί, στημένα δημοσιεύματα και δήθεν αποκαλύψεις, δεν με αγγίζουν και το κυριότερο, δεν με πτοούν.

Θα με βρίσκουν πάντα απέναντί τους».