«Η Γεννηματά δεν κάνει ποτέ πίσω»

Σήμερα το απόγευμα ανοίγει τις εργασίες του το προγραμματικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ΣΕΦ.

Ελάχιστοι, πριν δυο χρόνια τον Ιούνιο του 2015 όταν το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στο δημοσκοπικό καναβάτσο του 2,8% θα μπορούσαν να φανταστούν οτι ο χώρος της κεντροαριστεράς θα μπορούσε να κάνει αυτό το restart . Τότε η Φ. Γεννηματά εκλέχτηκε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Τον Ιανουάριο του 2016 η Γεννηματά άνοιξε με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ το κεφάλαιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Τον Ιανουάριο του 2016 επέμεινε και άνοιξε το διάλογο για την επανένωση του χώρου με μια τολμηρή πρωτοβουλία για ένα bing bang .

Έκτοτε, σταθερά και μεθοδικά, χωρίς να κάνει ποτέ πίσω σε αυτά που είπε και υποσχέθηκε, προχωρά μπροστά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη διευρύνθηκε, πληγές έκλεισαν και η Δημοκρατική Συμπαράταξη πλέον βάζει υψηλότερους στόχους. «Η πόρτα στον Τσίπρα, το μέτωπο με τον Μητσοτακη, η υπόθεση της εθνικής συνεννόησης » είναι η ατζέντα απο την οποία δεν κάνει πίσω.

Αύριο είναι μια μεγάλη στιγμή της για την οποία δούλεψε με συνέπεια, επιμονή και προσωπικό κόστος έδω και 2 χρόνια από τότε που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η κεντροαριστερά εχει πλέον μια μεγάλη ευκαιρία . Θα την αξιοποιήσει;

Πάντως το ματι της Γεννηματά… γυαλίζει όπως λένε οι συνεργάτες της .

«Η Γεννηματά δεν τα παρατά ποτέ και δεν κάνει πίσω ποτέ» αναφέρουν. «Είναι αποφασισμένη για όλα»

ΠΗΓΗ