Εισήχθη στο νοσοκομείο ο Σταύρος Θεοδωράκης-Θα υποβληθεί σε επέμβαση

Σε νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ της Τρίτης (13.06.2017) ο Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τι αναφέρει το Θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ:

“Στο Θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ εισήχθη την Τρίτη, 13.06.2017, ο επικεφαλής του πολιτικού κόμματος ΠΟΤΑΜΙ, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη ουρολογική επέμβαση το πρωί της Τετάρτης.

Όπως αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωση του ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο Φάληρο, “η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από ομάδα της ουρολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου με επικεφαλής τον διευθυντή χειρουργό ουρολόγο κ. Βασίλειο Πουλάκη. Αύριο θα εκδοθεί νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ο κ. Θεοδωράκης διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη ο οποίος θεωρείται χειρουργήσιμος και γενικά θεραπεύσιμος.”

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι, στην οποία ανέφερε:

“O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του”.