Απολογισμός Α εξαμήνου 2017 από το Ποτάμι Πάτρας(VIDEO)

Το πρώτο εξάμηνο του 2017 έφτασε στο τέλος του και το Ποτάμι Πάτρας μέσα από ένα βίντεο φωτογραφιών κάνει τον απολογισμό του!

Πολιτικές Παρεμβάσεις, πρωτοποριακές δράσεις συνθέτουν την εικόνα έχει Το Ποτάμι στην τοπική και όχι μόνο, κοινωνία.
Όπως τονίζεται: «Το Ποτάμι δημιουργήθηκε ως κάτι διαφορετικό, ως κάτι που μπορεί να αποτελέσει το ζωντανό παράδειγμα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Δεν δείχνουμε με το δάχτυλο στους πολίτες τι πρέπει να κάνουν. Αντιθέτως εμείς Πράττουμε και όποιος θέλει ακολουθεί το παράδειγμά μας. Αυτή είναι η προσφορά μας στην κοινωνία, αυτό περιμένουμε και από τα άλλα κόμματα να κάνουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να αντιγράψουν μια καλή πρακτική.
Εμείς τολμήσαμε, συνεχίζουμε να τολμάμε, μέσα και έξω από τη Βουλή…χωρίς καρέκλες, χωρίς πολιτικά βαρίδια, ελεύθερα και προσηλωμένοι στο στόχο μας: ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα χωρίς να την γκρεμίσουμε!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση Πάτρας, έχει αποτελέσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα επίκεντρο συζητήσεων, τόσο στην πόλη, όσο και έξω απ’ αυτήν. Δεν πρέπει να θεωρείται άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι Το Ποτάμι ήταν το Μοναδικό κόμμα που πήρε θέση ξεκάθαρα υπέρ του διαδημοτικού φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, το πρώτο κόμμα που μίλησε υπέρ της έλευσης του ΥΦΑ στο λιμάνι της Πάτρας ασκώντας ταυτόχρονα δριμεία επίθεση στη δημοτική αρχή της Πάτρας, το μοναδικό κόμμα σε Πανελλαδικό επίπεδο που συμμετείχε στη παγκόσμια δράση Let’s do it καθαρίζοντας την πλατεία Όλγας κ.α.
Τέλος, με την υπερκομματική εκδήλωση που διοργάνωσε για τους «survivors της δημόσιας διοίκησης» έβαλε τη σφραγίδα του στο διάλογο για μείζονα θέματα που απασχολούν την ελληνική επικράτεια, δίνοντας το στίγμα του για το δρόμο που οφείλει να ακολουθήσει η χώρα προκειμένου να εξέλθει της κρίσης.
Αξίζει να αφιερώσετε δύο λεπτά από το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε το βίντεο: