Συγχαρητήρια επιστολή Γεννηματά στον Pedro Sánchez για την εκλογή του ως Γενικού Γραμματέα του PSOE της Ισπανίας

Συγχαρητήρια επιστολή της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Φώφης Γεννηματά στον Pedro Sánchez για την εκλογή του ως Γενικού Γραμματέα του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος της Ισπανίας (PSOE)

Αγαπητέ σύντροφε Πέδρο

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σου με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος.

Η εκλογή σου είναι η απόδειξη του ότι οι Ισπανοί σύντροφοί μας απαιτούν και στηρίζουν ξεκάθαρες θέσεις και κατευθύνσεις που δείχνουν τον δρόμο της ενότητας των Σοσιαλιστικών Δυνάμεων.

Το Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και το ΠΑΣΟΚ είχαν και έχουν διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς,  σχέσεις και συνεργασίες.

Η συνεργασία μας είναι πολύ περισσότερο αναγκαία σήμερα, ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ευρώπη γενικότερα και στην κοινή μας Θάλασσα, τη Μεσόγειο.

Ιδιαίτερα σε μια Ευρώπη που εξελίσσεται και μεταλλάσσεται, που οι δυνάμεις της αγοράς επιχειρούν να επιβληθούν στις Κοινωνίες και τους Λαούς, η ισχυροποίηση και συνεργασία των Κοινωνικών και Σοσιαλιστικών Δυνάμεων είναι όσο ποτέ αναγκαία.

Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου για το καλό του Ισπανικού λαού, προσδοκώ σε σύντομη συνάντηση και συνεργασία μαζί σου.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ”