«Βολές» Θεοχαρόπουλου κατά Τσίπρα!

Επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98 και τον Βαγγέλη Γιακουμή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε: Ο κ. Τσίπρας εχει συμφωνήσει με τους δανειστές για πλεονάσματα 3,5% και για τα επόμενα χρόνια απο το 2018-2023.  Πρόκειται για συμφωνία που οδηγεί στη δογματική λιτότητα και βυθίζει τη χώρα ακόμη περισσότερο. Ευθύνες έχει και η τρόικα ωστόσο σημείωσε γιατί συμφωνεί σε μέτρα λιτότητας.

Αναφορικά με το σημερινό Γιούρογκρουπ ο κ. Θεοχαρόπουλος επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για τον οποίο είπε ότι είναι θεατής των εξελίξεων γιατί δεν έχει φροντίσει να βάλει τη δική του ατζέντα , το χρέος είναι μη βιώσιμο , δεν πήρε την ρύθμιση πριν την ψηφοφορία των μέτρων στη βουλή, έχασε πολύτιμο χρόνο και το μόνο που κάνει προπαγάνδα για γραβάτες.

Ταυτόχρονα επιτέθηκε και στη ΝΔ για την οποία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στήνουν όπως είπε μια καρικατούρα δικομματισμού χωρίς να προτείνουν στους πολίτες καμία απολύτως λύση.