Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε μιλώντας με σκληρά λόγια για την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση έπρεπε «να αποδεχθεί μια έντιμη ήττα και να παραιτηθεί», δηλώνει υποβάλλοντας  την παραίτησή του από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από μέλος του κόμματος, ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες Παναγιώτης Κοτρώνης,  εξαπολύοντας τα πιο επίπονα βέλη για το κόμμα στο οποίο ανήκε μέχρι πριν μερικές ώρες!

Η επιστολή του:

“Φτάνει πιά!!!!!!!!!

Τέρμα η κοροϊδία, όχι άλλες υποχωρήσεις.

Θα έπρεπε επιτέλους να αποδεχθούμε μία έντιμη ήττα, με ταυτόχρονη παραίτηση της κυβέρνησης, παρά να συρθούμε σε έναν ανέντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε και μάλιστα εν αγνοία της βάσης του κόμματος.

Η ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης περιορίστηκε να πάρει την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής και όχι όλου του κόμματος, ενώ επρόκειτο για μία κορυφαία απόφαση, όπως είναι το κλείσιμο της 2ης Αξιολόγησης.

Μία απόφαση και μία συμφωνία με την οποία φτωχοποιούμε ακόμα περισσότερο 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους, που μαζί με αυτούς που συντηρούνται από αυτές τις συντάξεις φτάνουν σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού της χώρας.

Αν προσθέσουμε και τον σφαγιασμό του Αφορολόγητου μιλάμε για τραγωδία, όταν μάλιστα στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 πήραμε πίσω όλες σχεδόν τις δεσμεύσεις μας, όμως το Αφορολόγητο και τις Συντάξεις «ορκιστήκαμε» να μην τις αγγίξουμε, τόσο με βάση το Προεκλογικό μας Πρόγραμμα, όσο και με υποσχέσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Έγιναν και θετικά βήματα στην κυβερνητική μας θητεία, αλλά με δυσανάλογο κόστος για τα φτωχά και μεσαία στρώματα που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ.”