Σε συνεχή αδιέξοδα οδηγείται η Ελλάδα

“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα σε συνεχή αδιέξοδα και το μεγάλο χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα και τον λαό που υποφέρει από τα επώδυνα μέτρα, είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής. Δεν επιτρέπεται να προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη και να κλονίζουμε την εμπιστοσύνη τους”, αναφέρει ο Γραμματέας Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  και Συντονιστής Κ.Ο.Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

“Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιτρέπουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους τη στρέβλωση των θεμιτών διαφωνιών, ούτε όμως τα «μικρά» να διαμορφώνουν  αρνητικά την εικόνα μας.

Δεν υπάρχει καμία  δικαιολογία για κανέναν μας.

Δεν δικαιούμαστε να απογοητεύουμε αυτούς που περιμένουν από εμάς.

Ας κατεβάσουμε όλοι τους τόνους, δεν έχουν νόημα οι άγονες αντιπαραθέσεις.

Ας εργαστούμε με τη Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, τα συλλογικά όργανα και όλα τα στελέχη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και τα προτάγματα της Παράταξης που θα αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σε καθοριστικό φορέα για θετικές εξελίξεις στο τόπο μας.

Άλλωστε, μπροστά μας για όσους ειλικρινά το επιθυμούν είναι οι ανοικτές διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου, όπου μπορούμε  να καταθέσουμε όλες και όλοι τις ιδέες, τις θέσεις και τις απόψεις μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι απαιτείται σύνθεση και ενότητα στη λήψη των αποφάσεων και συλλογικότητα στην δράση.”