«Σάλος» με τις άσεμνες χειρονομίες και τα «καφριλίκια» Καμμένου σε αγώνα πόλο!(ΦΩΤΟ)

Μείζον ηθικό θέμα, ακόμη ένα, προκύπτει για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον ίδιον τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο με αφορμή τις απρεπείς χειρονομίες του στον χθεσινό αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού.

Η παρουσία του κ. Καμμένου την Πέμπτη το απόγευμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, όπου πήγε για να παρακολουθήσει τον αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης, στην οποία είναι προπονητής η αδερφή του, στάθηκε αφορμή για να «τα ακούσει άγρια» από οπαδούς του Ολυμπιακού, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα, μεταξύ των οποίων ήταν το «Βάλε όλο το μνημόνιο στον κ@@@», «Γκαντέμης ο Καμμένος για τη Βουλιαγμένη», ενώ το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το «Πόσα παίρνεις από τον Σαββίδη, ρε α@@@ι, ρε α@@@ι».

Ο κ. Καμμένος φαίνεται πως θίχτηκε και αντέδρασε ως… κάφρος οπαδός κάνοντας διάφορες χειρονομίες.

Αρχικά απειλώντας τους φίλους του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν τον αγώνα ότι θα τους… συλλάβει(;), όπως φαίνεται στη χαρακτηριστική φωτογραφία.

Μετά άρχισε να χειρονομεί και να φωνάζει προς το μέρος τους, με το αποκορύφωμα να είναι η… ύψωση του μεσαίου δαχτύλου του.

Οι αντιδράσεις του κ. Καμμένου προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ ήδη οι φωτογραφίες του κ. Καμμένου κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τον ίδιο να τηρεί σιγή ιχθύος.

ΠΗΓΗ