Παύλος Χρηστίδης: Ο Πάνος Καμμένος είναι μηχανή παραγωγής FAKE NEWS

Πάνος Καμμένος: Μηχανή παραγωγής fake news, παραποίησης της αλήθειας ή αλλιώς πως αυτοί που “δεν θα υπέγραφαν ούτε νεκροί μνημόνια”, έχουν υπογράψει 2 μνημόνια σε 2 χρόνια

Δυο μήνες πριν, στην αντιπαράθεση που είχε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τον Πάνο Καμμένο για τις πολιτικές του σε θέματα του Υπουργείου, ο Πάνος Καμμένος, που ακόμα μαζεύει τα πράγματα του από το Υπουργείο, επειδή παρέμεινε Υπουργός ο Μουζαλας, εξαπέλυσε ακόμα ένα από τα γνωστά λασπώδη παραμύθια του, εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της Ιστορίας του, υπερασπιζόμενος φυσικά, πάντα, τον Κωστα Καραμανλή.

Η απάντησή μου ήταν σαφής: «Κανένας δε μπορεί να μειώσει την προσφορά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στη χώρα, με πρωθυπουργούς τον Α. Παπανδρέου, τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου. Πολύ περισσότερο ο ακροδεξιός, λαϊκιστής κ Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες του Κώστα Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και της δεξιάς διαχρονικά.

Να τον χαίρεται ο “αριστερός” κ. Τσίπρας και ο “προοδευτικός” ΣΥΡΙΖΑ».

Χθες, έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, παραποίησε την αλήθεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η “σφουγγαρίστρα της Δεξιάς” αφορούσε τα εθνικά θέματα.

Φυσικά, όταν ο Ανδρεας Λοβερδος του απάντησε, έκλεισε άρον άρον την συζήτηση.

Η Ιστορία θα είναι σκληρή με τον κ Καμμένο και τους ομοίους του, που έπαιξαν με την ελπίδα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Με όσους την ώρα που ναρκοθετούν το μέλλον της νέας γενιάς, παίζουν και με το εθνικό φρόνημα.

Του Παύλου Χρηστίδη, Υπεύθυνου Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ