ΠΑΣΟΚ για εξαγγελίες χιλιάδων προσλήψεων από Τσίπρα: Αόρατοι εργαζόμενοι σε όλη την υγεία!

«Για όσους σπεύσουν να επικρίνουν την κυβέρνηση για τις νέες μειώσεις στην χρηματοδότηση της υγείας, τους επισημαίνουμε ότι είναι απολύτως λογική συνέπεια, μετά τις μεγάλες εφευρέσεις του Αν. Υπουργού Υγείας, ο οποίος αφού ανακάλυψε το αόρατο πλεόνασμα στα Νοσοκομεία, τώρα εφηύρε και τον θεσμό των αόρατων εργαζόμενων. Χωρίς κανένα όριο ως προς τον αριθμό, ξεκίνησαν πριν την εφεύρεση από τις 4500 για το 2015 και τώρα αγγίζουν τις 19000», τονίζεται σε ανακοίνωση του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ.

Στην ίδια ανακοίνωση με τίτλο «Αόρατοι εργαζόμενοι σε όλη την υγεία, νέα εξαγγελία Tσίπρα», συμπληρώνεται πως «έτσι με την απάτη αυτή ικανοποιούν την επικοινωνία, μετατρέπουν αυτόματα σε λογιστικό πλεόνασμα το ποσό της μισθοδοσίας τους, εξαπατούν για να διεγείρουν τις προσδοκίες των ανέργων και ξεδιάντροπα εμπαίζουν τους ασθενείς, αλλά και τους εργαζόμενους, που τους περιμένουν ως μάνα εξ’ ουρανού.

Το χειρότερο σαν να μην συμβαίνει τίποτα ο κ.Τσίπρας, ετοιμάζεται στη δεύτερη “πρωταπριλιάτικη” επίσκεψη του, στο Υπουργείο Υγείας να ξεπεράσει σε υποσχέσεις τις 20000 θέσεις αόρατων προσλήψεων.

Μια μικρή λεπτομέρεια, τους ξέφυγε, οι θεσμοί αποδέχτηκαν τις απάτες ως πραγματικό γεγονός και απαίτησαν νέα περικοπή δαπανών».