ΠΑΣΟΚ: 3 χειρότερα τρίμηνα τα τελευταία 15 χρόνια «πέτυχε» η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

«Ένδοξες μέρες του στίβου μας θύμισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τότε που οι «υπεραθλητές» της πρώην Ανατολικής Γερμανίας καταλάμβαναν με άνεση τις τρεις πρώτες θέσεις του βάθρου» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

 «Τα τρία χειρότερα τρίμηνα από πλευράς οικονομικής δραστηριότητας (εθνικού εισοδήματος) τα τελευταία 15 χρόνια τα «πέτυχε» η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Την ώρα που ο κ Τσίπρας με ταξίδια, φωτογραφίες και διαρροές τηλεφωνημάτων προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το μύθο του πρωθυπουργού που διαπραγματεύεται, η πραγματικότητα αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι οι θλιβερές επιδόσεις της Κυβέρνησης του.

  • Προχθές ήταν η Κομισιόν που αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις της για ανάπτυξη το 2017
  • Χθες ήταν η EUROSTAT που ανακοίνωσε οτι το 2016 η Ελλάδα ήταν ουραγός στις επενδύσεις μεταξύ των 28 της ΕΕ.
  • Σήμερα είναι τα στοιχεία του α τριμήνου 2017 της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν συρρίκνωση του ΑΕΠ για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, δηλαδή επιστροφή στην ύφεση. Πρόκειται για ένα από τα τρία χειρότερα τρίμηνα της 15ετιας και όλα είναι στην περίοδο Τσίπρα.

Είναι δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος των μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει αμέριμνη η κυβερνητική πλειοψηφία σχετίζονται ευθέως με τις υφεσιακές επιδόσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα ανάπτυξη κι αυτοί παράγουν μόνο ύφεση και μέτρα, μέτρα, μέτρα…

Γι’ αυτό όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο καλύτερα.»