Παράθυρο στην παραπληροφόρηση από τον Υπουργό Υγείας

“Ακρογωνιαίος λίθος της Δημόσιας Υγείας σε όλον τον σύγχρονο κόσμο είναι ο εμβολιασμός. Ο εμβολιασμός, δεν προφυλάσσει από πιθανόν θανατηφόρες ασθένειες μόνο το ίδιο το άτομο που εμβολιάζεται. Δημιουργώντας την λεγόμενη «ανοσία αγέλης» προφυλάσσει τα πιο αδύνατα άτομα της κοινωνίας: τα βρέφη που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, και αδύναμα παιδιά με σημαντικές αλλεργίες ή που βρίσκονται σε ανασοκαταστολή (π.χ. παιδιά με λευχαιμία) αλλά και όλους του ασθενέστερους συμπολίτες μας!

Η παραπληροφόρηση που παρέχει απλόχερα το διαδίκτυο σε γονείς που απλά θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, έχει φέρει και στην χώρα μας το αντι-επιστημονικό κίνημα του αντι-εμβολιασμού. Η Κυβέρνηση με τις ατυχείς δηλώσεις του κ. Ανδρέα Ξανθού, αντί να δώσει σαφές και ισχυρό μήνυμα στους γονείς για την ανάγκη αλλά και την ασφάλεια του εμβολιασμού, προσφέρει παράθυρο στην παραπληροφόρηση, θέτοντας σε κίνδυνο τους πιο ευαίσθητους συμπολίτες μας.

Η ανευθυνότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, της δήθεν αριστεράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτυγχάνει ακόμα μια φορά να διασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρα”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού…