ΚΙΝΗΜΑ για τη συμφωνία γύρω από το MEGA: «Ας αποφασίσει η κυβέρνηση αν έχει ρόλο παρατηρητή ή κουμπάρου»

«Τα πρώτα χρόνια της κρίσης που κληροδότησε στη χώρα ο κ. Καραμανλής, ακούστηκαν εξωφρενικοί μύθοι που κράτησαν την Ελληνική κοινωνία μακρυά από την πραγματικότητα, δηλαδή τις πραγματικές αιτίες της κρίσης και επομένως μακρυά από τη λύση του προβλήματος. Οι τερατολογίες που ειπώθηκαν αναπαράχθηκαν σχεδόν από το σύνολο των ΜΜΕ.

Μία από αυτές, ήταν η δήθεν δυνατότητα δανεισμού της χώρας από τη Μόσχα. Ο μύθος αυτός, ήταν εμπνεύσεως Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εμφανίστηκε τότε ως δήθεν μεσολαβητής αυτού του δήθεν δανεισμού.

Σήμερα, εν μέσω όσων παρατηρούμε, διεθνώς πλέον, γύρω από τα fake news, που φτάνουν μέχρι και στη χειραγώγηση  εθνικών εκλογών, συμβαίνουν δύο τινά στη χώρα:

Πρώτον, σύμφωνα με το ΑΠΕ, το ΕΣΡ αποφασίζει πως το τηλεοπτικό πεδίο χωράει 4 έως 6 τηλεοπτικές άδειες.

Δεύτερον, η ΠΗΓΑΣΟΣ μεταβιβάζει ελεύθερα τις μετοχές της που κατείχε στον υπερχρεωμένο MEGA – που και αυτός είχε πρωτοστατήσει τότε στην αναπαραγωγή των τερατολογιών – στον δις ευεργετηθέντα με διαγραφές χρεών (ΠΑΟΚ και ΣΕΚΑΠ), Ιβάν Σαββίδη.

Η κυβέρνηση σε ρόλο παρατηρητή, ή κουμπάρου; Ας απαντήσουν μόνοι τους.

Οι πολίτες θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους και θα είναι αμείλικτα. Εμείς θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το αγαθό της ελεύθερης Ενημέρωσης των πολιτών, από ελεύθερα Μέσα, που θα εξασφαλίζουν περιβάλλον αξιοπρέπειας και σεβασμού στους εργαζόμενους του».