Γεννηματά «κεραυνοβολεί» Τσίπρα! «Υπέγραψε συμφωνία ντροπής και τώρα παίζει με την αγωνία οικογενειών και παιδιών»

Για «επιχείρηση αντιπερισπασμού από την κατακραυγή που προκαλούν τα νέα μέτρα της συμφωνίας ντροπής που υπέγραψε» κατηγορεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί αντιπερισπασμό από την κατακραυγή που προκαλούν τα νέα μέτρα της «συμφωνίας ντροπής» που υπέγραψε  και παίζει εν ού παικτοίς. Παίζει με την αγωνία των οικογενειών και των παιδιών», αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: «Την ώρα που το ΕΣΥ βυθίζεται και η Παιδεία απαξιώνεται από την πολιτική του, προχωρεί σε ανέξοδες εξαγγελίες, χωρίς καμία ουσιαστική προετοιμασία, χωρίς διάλογο, χωρίς  την εξασφάλιση πόρων για την εφαρμογή τους».

«Τα θέματα όμως που αφορούν την ΥΓΕΙΑ και την ΠΑΙΔΕΙΑ είναι πολύ σοβαρά και ευαίσθητα, για να χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», δηλώνει η ίδια και προσθέτει πως «ο κος Τσίπρας δεν έχει καν την βούληση για να κάνει τις εξαγγελίες του πράξη. Δεν τον ενδιαφέρει. Επιχειρεί μόνο να κερδίσει χρόνο παραμονής στην καρέκλα του».

«Όμως την απάντηση θα τους τη δώσει ο Ελληνικός λαός με την σκληρή καταδίκη που τους αξίζει», καταλήγει στη δήλωσή της η Φ. Γεννηματά.

ΠΗΓΗ