Αισχρή επίθεση Βαρουφάκη σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ(VIDEO)

Με απίστευτο θράσος και αλαζονεία, ο Βαρουφάκης εγκάλεσε στον αέρα δημοσιογράφο της ΕΡΤopen στην ΕΡΤ 3 γιατί του είπε ,«εγώ ζω σ’ αυτήν χώρα, εσείς δεν ζείτε»…

Ο μοιραίος άνθρωπος για την χώρα – που αντί να εγκαλείται από την Πολιτεία για σωρεία αδικημάτων και τεράστιων εθνικών καταστροφών δίνει συνεντεύξεις (ακόμη και στην Δημόσια τηλεόραση) – απείλησε την δημοσιογράφο λέγοντας : «Ένας από τους λόγους που είστε εδώ , σ’ αυτό το στούντιο, είναι γιατί εγώ με τον Αλέξη Τσίπρα το 2013 δώσαμε την μάχη, εμείς παλέψαμε όχι εσείς, πέσατε στην παγίδα της τρόϊκας εσωτερικού, δεν θα ήσασταν σ’ αυτό το στούντιο αν δεν ήμουν εγώ»!!!

Ο άνθρωπος αυτός, παντελώς άχρηστος, ανίκανος και πονηρός, με ικανότητες δημαγωγού για πολίτες που διατηρούν υποτυπώδεις σχέσεις με τη νοημοσύνη, προσέβαλε και τρομοκρατούσε την δημοσιογράφο της Δημόσιας τηλεόρασης σε κατάσταση ελεγχόμενης παράκρουσης διότι … δεν του άρεσε το σχόλιο της!

Ο Βαρουφάκης !Ο άνθρωπος που έχει ομολογήσει, ότι εν γνώσει του πρωθυπουργού είχε συγκροτήσει μια κλειστή ομάδα πέντε – έξη ατόμων όπου δρούσε παράνομα και εξωθεσμικά – ως «Η συμμορία των έξη». Αυτός δηλαδή που κινήθηκε κόντρα στη δημοκρατία, τους θεσμούς, το σύνταγμα και όλους τους εν ισχύ νόμους της πολιτείας, με μάλλον αδιευκρίνιστους στόχους, σίγουρα όμως δίχως δημοκρατική νομιμοποίηση για να βγάλει τη χώρα από την Ευρώπη, να αλλάξει το νόμισμα, να αφήσει να εισβάλλουν στο νομισματοκοπείο.

Σε μια κανονική χώρα, με κανονικούς πολίτες, με κανονική δημοκρατία και κανονική ΕΣΗΕΑ, το πιο αυτονόητο όλων των πραγμάτων θα ήταν το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων πρωτίστως να αντιδράσει. Οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ως κόρην οφθαλμού την ελευθερία της έκφρασης, του τύπου, την δυνατότητα της ατομικής γνώμης. Σε μια κανονική χώρα …. Περιμένουμε.

Της Αλίκης Χατζή, στο thecaller.gr