Περιοδεία σε Σύμη και Ρόδο από τη Φώφη Γεννηματά(ΦΩΤΟ)

Στη Ρόδο πριοδεύει σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, με ένα φορτωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου.

Την Δευτέρα του Πάσχα, η κα Γεννηματά, βρέθηκε στην Σύμη, όπου επισκέφθηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο, την Ιερά Μονή Αρχάγγελου Μιχαήλ Πανορμήτη, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο οποίος την υποδέχθηκε κατά την άφιξή της στο λιμάνι.

Η κ. Γεννηματά έφθασε στο νησί, με το οποίο διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς, νωρίς το πρωί όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας και αρκετοί κάτοικοι του νησιού και στην

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσία των κατοίκων, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του πατέρα της και αμέσως μετά προήδρευσε τόσο σε σύσκεψη με κομματικά στελέχη, όσο και σε σύσκεψη στο δημαρχείο, με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Στη δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά τόνισε:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπατριώτες μου για τη πολύ θερμή υποδοχή τους και την αγάπη τους. Κάθε γωνιά αυτού του νησιού είναι και μια γλυκιά ανάμνηση που μας δένει αλλά και ένα θετικό έργο του ΠΑΣΟΚ για τη Σύμη. Εδώ στη Σύμη, την ακριτική, η καρδιά της Ελλάδας χτυπά πιο δυνατά.

Γι’ αυτό ευχόμαστε τώρα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος, ο κ. Ερντογάν να πολιτευθεί με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες. Εμείς θέλουμε δημοκρατία και σταθερότητα στην Τουρκία και σχέσεις καλής γειτονίας, που θα βασίζονται στο διεθνές δίκαιο και θέλουμε για την πατρίδα μας μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση. Δε μας ταιριάζει εμάς η παραίτηση και η συνθηκολόγηση ηττημένου. Δε θα συμβιβαστεί ποτέ η Δημοκρατική Παράταξη με αυτή την αντίληψη.

Υπάρχει πραγματική ελπίδα. Υπάρχει εναλλακτική πρόταση και δουλεύουμε για αυτήν, το σχέδιο «Ελλάδα» που θα παρουσιάσουμε στο συνέδριό μας. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενώσουν τη δύναμή τους με τη δική μας. Να ξανακάνουμε την Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη, για να δυναμώσουμε τη χώρα.”

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από το rodiaki.gr.