ΠΑΣΟΚ: Αναβρασμός από το «άνοιγμα» Κατσιφάρα σε Σπίρτζη-ΣΥΡΙΖΑ(ΦΩΤΟ)

Αναβρασμό έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Αχαΐα το “άνοιγμα” του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη αλλά και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα ξεκίνησε να συζητείται μετά το κάλεσμα του υπουργού Χρήστου Σπιρτζη που απηύθυνε μετά τα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού, για κέρασμα ούζου αύριο Μ.Πεμπτη στην Πάτρα , όπου όπως είπε θα κεράσει μαζί με τον περιφερειάρχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν άργησαν να έρθουν με βολές κατά του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Χαρακτηριστικό ήταν το tweet του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο οποίος ανέφερε: “Σπίρτζης & Τσίπρας επιδιώκουν απαξίωση του Ανδρέα, κάνοντας τον σήραγγα. Οι “θεματοφύλακες” όμως του Καλεντζίου γιατί χαχάνιζαν μαζί τους?” , φωτογραφίζοντας τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα ο οποίος έχει καταγωγή από την ιδιαίτερη πατρίδα του Παπανδρέου, το Καλέντζι.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε άλλο ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Άρης Καρβούνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος προερχόμενος από την Αχαΐα. Συγκεκριμένα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχολίασε:
“Μόλις είδα το κάλεσμα του υπουργού Χ.Σπιρτζη που απηύθυνε στα εγκαίνια του δρόμου Πατρών Κορίνθου για κέρασμα ούζου αύριο Μ.Πεμπτη στη πλατεία Γεωργίου στη Πάτρα , όπου όπως είπε θα κερασει ΜΑΖΊ με το περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,ένα πράγμα έχω να τονίσω ότι κάποιοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα γιατί τα αυγά είναι έτοιμα για το Πάσχα…ας μη τα τσουγκρισουμε μεγάλη Πέμπτη…
Υ.γ.:προφανώς αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν ευεργητηθει από το ΠΑΣΟΚ και χρωστάνε και το οξυγόνο που αναπνέουν σ αυτό το πολιτικό φορέα.”

Ανάρτηση για το ίδιο θέμα έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αχαίας Νίκος Μοίραλης.

 ΠΗΓΗ: parapolitika.gr