«Ωραία» η ωμή παραδοχή!……Κανένα ίχνος μετάνοιας και ευθύνης

Αμετανόητος σε κάθε απόφαση που έχει πάρει μέχρι τώρα η κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι «Εάν γύριζε το ρολόι πίσω σε όλες τις κρίσιμες στιγμές θα κάναμε τα ίδια πράγματα. Θα ξανακάναμε το δημοψήφισμα και τις εκλογές» ενώ τόνισε ότι «Το δημοψήφισμα έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη να σεβαστεί τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε επώδυνο συμβιβασμό, όμως δεν σταμάτησαν ποτέ οι ακραίοι κύκλοι να μας αντιμετωπίζουν ως πειραματόζωα».

Αναφερθείς στους δανειστές τόνισε ότι «δεν σέβονται την υπογραφή τους και ζητούν διαφορετικά πράγματα σε κάθε διαπραγμάτευση».

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Μαρούσι, με θέμα «οι προκλήσεις για την κυβέρνηση της Αριστεράς, τι κατακτήσαμε πως προχωράμε», ο Πάνος Σκουρλέτης άφησε αιχμές για ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, αλλά και ΜΜΕ.

«Τα σημαντικά και τα θετικά ζητήματα, δεν βρίσκουν χώρο στα τηλεοπτικά «φιλόξενα» μέσα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σκουρλέτης αναφέρθηκε και στη ΔΕΗ κάνοντας λόγο για τραγικές ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. «Ο δανεισμός της επιχείρησης επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ άγγιξε τα 5 δισ.» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, επαναλαμβάνοντας ότι «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι προηγούμενοι υπουργοί Ενέργειας ήταν το όχημα εξυπηρέτησης ορισμένων συμφερόντων έξω από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Σχολιάζοντας τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου σηείωσε ότι «δεν δείχνει σεβασμό να φλερτάρει η εκκλησία με έναν άλλο ρόλο, εκείνον που θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα» ενώ υποστήριξε πως υπάρχουν δυνάμεις μέσα στην εκκλησία, που θέλουν να ταυτιστούν με τη θέση της ΝΔ.

Καταλήγοντας, ο Πάνος Σκουρλέτης δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πόλεμο που έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες με την ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πατούλη, κατηγορώνταςτον μάλιστα, ανοιχτά ότι ασκεί κινήσεις αντιπολίτευση.

«Τι τον κάνει και επιτίθεται κάθε βδομάδα στην κυβέρνηση» αναρωτήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης και απάντησε λέγοντας «εκτιμώ ότι αυτή η επίθεση εντάσσεται στον σχεδιασμό της ΝΔ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ