Λοβέρδος για κυβέρνηση: «Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε μιλώντας στον Flash 96,0 fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, όχι δηλαδή ως φυσικά πρόσωπα, αλλά με την πολιτική τους, αφού διαλύουν την οικονομία, τη ΔΕΗ, τις τράπεζες, ότι ακουμπούν το διαλύουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αναφερθείς στην διαπραγμάτευση, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Δεν πιστεύω τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός είναι επαγγελματίας ψεύτης. Δεν πιστεύω ότι τελειώνει (σ.σ. η διαπραγμάτευση), περιμένω το αποτέλεσμα».

Ενώ, ερωτηθείς σχετικά με την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον χώρο της Υγείας, δήλωσε: «Καμία αντίρρηση δεν έχει η Δημοκρατική Συμπαράταξη να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, αλλά τα χρονικά όρια είναι σκάρτα», κάνοντας λόγο για ψευτομηχανορραφία της συμφοράς.

«Δύο χρόνια λένε αριστερόστροφα, δεν έχουν να επιδείξουν καμία σοβαρή μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας», τόνισε ο πρώην υπουργός, για να καταλήξει: «Θέλουμε να γίνει αυτή η εξέταση αλλά όχι με αυτό το μηχανορραφικό τρόπο».