Κορυδαλλός: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες «γάζωσαν» με καλάσνικοφ έναν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ νεκρός από πυροβολισμούς βρέθηκε και ο γαμπρός του, στο υπόγειο της πολυκατοικίας, μπροστά από την οποία ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο.

Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 23:00 χθες Τετάρτη με θύματα δύο άντρες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στη συμβολή της με τη Δωδεκάτης στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν έναν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις, βρήκαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεκροί συνδέονται με συγγενική σχέση, καθώς ο ένας ήταν παντρεμένος με την αδελφή του άλλου. 

Μάλιστα, το ένα εκ των δύο θυμάτων ήταν γνώριμος της αστυνομίας με τα ψευδώνυμα «Ράμπο» ή «ταξιτζής» ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας οπαδού το 2009 στα Γλυκά Νερά.

Επίσης, το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση νονών της νύχτας που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής με τις έρευνες να στρέφονται σε αναζήτηση υλικού από κάμερες, που θα βοηθήσει στην αναγνώριση των δραστών, οι οποίοι διέφυγαν από το σημείο της διπλής δολοφονίας με μεγάλη ταχύτητα μέσα από τα στενά του Κορυδαλλού.

Λίγη ώρα αργότερα, στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ όχημα να καίγεται, το οποίο μάλλον ήταν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες από το σημείο της δολοφονίας.

Η διπλή δολοφονία παραπέμπει ευθέως σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πιθανολογείται ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply