Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για σχόλιο του Παναγιώτη Λάμψια

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το σχόλιο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

«Σε μια βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του, προέβη ο δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ κ. Παναγιώτης Λάμψιας.
 
»Στο κεντρικό δελτίο με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, συκοφάντησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν» και υποτίμησε τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που τιμούν με την ψήφο και την υποστήριξή τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι είναι «γενίτσαροι».
 
»Στο -υποβολιμαίο;- παραλήρημά του ο κ. Λάμψιας, μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
 
»Η προσπάθειά του όμως, να σκεπάσει με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει. 
 
»Όσο κάποιοι στον πανικό τους για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την πολιτική αλλαγή, ποντάρουν στην τοξικότητα, εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply