Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “zougla.gr”

Αντιλαμβανόμαστε την απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να στοχοποιήσουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παραμονές των εθνικών εκλογών.

Δεν μας εκπλήσσουν οι βρώμικες πρακτικές τους όπως η ανάρτηση εκβιαστικών μεταμεσονύκτιων  tweet για δήθεν “αποκαλύψεις”.

Ας γνωρίζουν, όμως, καλά ότι δεν εκβιαζόμαστε και δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής βασίζεται στη στήριξη των μελών και των στελεχών του. Πορεύεται με εντιμότητα, ήθος και διαφάνεια.

Όση λάσπη και αν ρίξουν, την απάντηση θα την λάβουν από τον ελληνικό λαό.

Επί του προκειμένου:

Στο email, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα “zougla.gr”, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας εμφανίζεται να ζητά από τα 15 εκλεγμένα μέλη της επιτροπής οικονομική στήριξη για το εκλογικό τους κέντρο.

Δεν απευθύνεται ούτε σε επιχειρηματίες ούτε… σε δυνάμεις ξένων χωρών.

Ο ρεφενές μεταξύ των 15 μελών της Ν.Ε. είναι το μέγα σκάνδαλο του “zougla.gr” και μάλιστα για ένα εκλογικό κέντρο, που δεν υπάρχει.

Είναι προφανές ότι οι πολίτες πρέπει να λαμβάνουν απόδειξη για το σύνολο των δαπανών τους. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν αποδέχεται και δεν επικροτεί άλλες πρακτικές.

Το μόνο επίσημο αίτημα, που έχει καταθέσει το κόμμα μας, είναι προς τον Δήμο Πατρέων  στις 2-5-2023 και με αρ. πρωτ. 39611 για την απόδοση χώρου για εκλογικό κέντρο επί της πλατείας Γεωργίου.

 Η ιστοσελίδα καλύτερα να αναζητήσει και να ενημερώσει, αν μπορεί, το αναγνωστικό της κοινό για το πως χρηματοδοτούνται οι πολυδάπανες προεκλογικές καμπάνιες  εκείνων τους οποίους εξυπηρετούν οι κατάφωρα συκοφαντικές κατηγορίες της με τα χυδαία υπονοούμενα, τα οποία αν είχαν έστω και ένα ψήγμα αλήθειας, τα μέλη της Ν.Ε. δεν θα αναγκάζονταν να κάνουν ρεφενέ.


Πηγή

Leave a Reply