Σχόλιο Γραφείου Τύπου σχετικά με τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στη σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε ότι ζητάει να κυβερνήσει πρώτη φορά χωρίς μνημόνια.

Με ποια αξιοπιστία όμως θα φέρει εις πέρας τις γενναίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, όταν ο κ. Τσίπρας εναντιώθηκε σε όλες τις σημαντικές τομές που το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε υπό τις πλέον δύσκολες συνθήκες, όπως η Διαύγεια, το opengov και ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας;

Εντάσσει, επιπλέον, στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, μη παρεκκλίνοντας ούτε γραμμή από το δόγμα της απενοχοποίησης του Κώστα Καραμανλή, που υπηρετεί όλα τα χρόνια.

Αλήθεια ρώτησε ο κ. Τσίπρας τον κ. Αντώναρο ποια είναι η κυβέρνηση και ποιος ο Πρωθυπουργός, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009 για να τη σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ;

Τέλος, ως προς τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δοκιμάστηκαν , απέτυχαν και έχουν κριθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. 

Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα λάθη, δεν μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές των λύσεων.


Πηγή

Leave a Reply