Επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν-Μητσοτάκη για τα ελληνικά τρένα – Έρχονται ειδικοί στην Αθήνα

«Η επιτροπή και ειδικοί του Οργανισμού της ΕΕ για τους Σιδηροδρόμους θα ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα» αναφέρει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με θέμα την περαιτέρω τεχνική υποστήριξη που μπορεί να παράσχει η ΕΕ στην Ελλάδα για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων της και τη βελτίωση της ασφάλειάς τους.

«Σήμερα το πρωί συζήτησα με τον PM @kmitsotakis για περαιτέρω τεχνική υποστήριξη που μπορεί να παράσχει η ΕΕ στην Ελλάδα για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων της και τη βελτίωση της ασφάλειάς τους.

Η επιτροπή και ειδικοί της @ERA_railways θα ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Η ασφάλεια των σιδηροδρόμων είναι πρωταρχικής σημασίας» αναφέρει στο twitter η φον ντερ Λάιεν.

Η ευχαριστήρια απάντηση του Μητσοτάκη

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και ανέφερε:

«Ευχαριστώ @vonderlayan για την ταχεία ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κινητοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους. Χαιρόμαστε που μπορούμε να βασιστούμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας για βοήθεια».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply