«Από την μία έχουμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύει τον ανιψιό του και από την άλλη έχουμε τον κ. Τσίπρα να προστατεύει τον κολλητό του»

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους δημοσιογράφους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Aνδρέας Σπυρόπουλος, αναφέρθηκε στην ομόφωνη καταδίκη του πρώην Υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, από το Ειδικό Δικαστήριο.

«Ο κ. Παππάς δεν καταδικάστηκε γιατί έκανε διαγωνισμό και έβαλε όρους για την εκπομπή των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά γιατί ως αρμόδιος Υπουργός επιχείρησε να επηρεάσει τον διαγωνισμό και να δώσει τηλεοπτική άδεια στον «κόκκινο» εργολάβο -τότε-, κ. Καλογρίτσα, και ενδεχομένως και σε κάποιους άλλους. Συνεπώς, αν σεβόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη και αποδεχόμαστε τις αποφάσεις της ή τίθεται εκτός ψηφοδελτίων και δηλώνετε ότι δεν σας εκφράζουν τέτοιες πρακτικές ή αποδέχεστε πως όσα έκανε ο κ. Παππάς ήταν κεντρική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα» επισήμανε ο κ. Σπυρόπουλος.

«Η Νέα Δημοκρατία στο ζήτημα των υποκλοπών και των ανεξάρτητων αρχών, τι διαφορετικό κάνει;  Όταν ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τον κ. Ράμμο, δεν είναι στην ίδια όψη του ίδιου νομίσματος; Από την μια έχουμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύει τον ανιψιό του και από την άλλη έχουμε τον κ. Τσίπρα να προστατεύει τον κολλητό του» συμπλήρωσε με νόημα.

Σχολιάζοντας την δήλωση του παριστάμενου στην τηλεοπτική συζήτηση Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδη, ότι αν η Νέα Δημοκρατία αποτύχει και στις δεύτερες κάλπες να αποκτήσει την αυτοδυναμία, τότε μόνο θα επιδιώξει συνεργασία, ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε:

«Τι μας είπε ο κ. Γεωργιάδης; “Στις πρώτες εκλογές δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας αλλά θα πάμε στις δεύτερες για να πάρουμε 30-35 παραπάνω βουλευτές”. Tι μας λέει ο κ. Τσίπρας; “Μόνο αν με φέρετε πρώτο κόμμα στην κάλπη της απλής αναλογικής” -νόμο που σημειωτέον εκείνος θέσπισε- “θα μετέχω σε κυβέρνηση”.

Οι άνθρωποι δεν έχουν κουλτούρα συνεργασίας και δεν θέλουν συναινέσεις» κατέληξε ο κ. Σπυρόπουλος.


Πηγή

Leave a Reply