Qatargate: Το ένταλμα σύλληψης για την Εύα Καϊλή

Στο έγγραφο, αναφέρεται ένα δίκτυο, του οποίου εγκέφαλος ήταν ο Παντσέρι – Ποια είναι η «Ολλανδέζα» για την οποία γίνεται αναφορά στο έγγραφο

Αποκαλυπτικό για τον τρόπο με τον οποίο ο Αντόνιο Παντσέρι φέρεται να έδινε εντολές στην Εύα Καϊλή μέσω του Φραντσέσκο Τζιόρτζι είναι το ένταλμα σύλληψης της Ελληνίδας ευρβουλευτού που έφερε στο φως η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Έλλη Κασόλη, το επίσημο έγγραφο φέρει ημερομηνία 09/12/22. Στο έγγραφο, αναφέρεται ένα δίκτυο, του οποίου εγκέφαλος ήταν ο Παντσέρι. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΣΕΛΙΔΑ

“H κατηγορούμενη αναγνωρίζει ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα. Δηλώνει ότι γνώριζε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της με τον Παντσέρι είχαν κοινές δραστηριότητες, αφού ήταν συνεργάτες, και ότι έχουν περάσει από το διαμέρισμά τους βαλίτσες. Αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της εμπλέκεται σε αυτό το δίκτυο.”

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΣΕΛΙΔΑ

“Από την έρευνα προκύπτει ότι δόθηκαν εντολές (σ.σ έμμεσα) από τον κ. Παντσέρι στη κ. Καϊλή μέσω του συζύγου της. Δηλαδή ότι ο κ. Παντσέρι είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η κ. Καϊλή μιλά με την ‘Ολλανδέζα’. Και ο κ. Παντσέρι είχε πει στον σύζυγό της να παρέμβει λέγοντας: “Θα ήταν σωστό να της πεις να σταματήσει”.”

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τον διεθνή Τύπο, η «Ολλανδέζα» είναι μια Ολλανδή ευρωβουλευτής, η οποία δεν μιλούσε υπέρ του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και ο Τζιόρτζι ζητούσε από την Εύα Καϊλή να σταματήσει τις επαφές μαζί της.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply