Προσλήψεις στην ΕΡΤ και σε Περιφερειακούς Σταθμούς της

Προσλήψεις στην ΕΡΤ με συμβάσεις μίσθωσης έργου σε δελτία ειδήσεων, εκπομπών, και σε Περιφερειακούς Σταθμούς της.

 

Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη δέκα (10) συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., ως ακολούθως:

(α) Για το έργο της παραγωγής των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) του ertnews, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) βοηθό Δ/ντή Παραγωγής.

(β) Για ελεύθερο ρεπορτάζ, στις ενημερωτικές εκπομπές (προγραμματισμένες ή έκτακτες), καθώς και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα

(1) Δημοσιογράφο.

(γ) Για το έργο της αρχισυνταξίας του Γραφείου Ρεπορτάζ, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) Δημοσιογράφο.

(δ) Για όλα τα κεντρικά δελτίων ειδήσεων τηλεόρασης (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) Δημοσιογράφο – Αρχιστυντάκτη.

(ε) Για τη δημιουργία και δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του ιστοτόπου της ΕΡΤ ΑΕ, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) Δημοσιογράφο (Multi media editor).

(στ) Για την παραγωγή των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή εκτάκτων) και την παραγωγή κεντρικών δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή εκτάκτων), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε έναν (1) Βοηθό Σκηνοθέτη.

(ζ) Για την παραγωγή ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου από τους τοπικούς σταθμούς, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου σε τρεις (3) Τεχνικούς – Εικονολήπτες, ειδικότερα:

• Ένα (1) Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Λάρισας.
• Ένα (1) Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κοζάνης.
• Ένα (1) Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κομοτηνής. (η) Για το έργο της ηχοληψίας σε ζωντανές και μη ραδιοφωνικές παραγωγές, ηχογράφηση και επεξεργασία ήχων και παραγωγών των εκπεμπόμενων ραδιοφωνικών προγραμμάτων από τον τοπικό σταθμό η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει την εξής σύμβαση μίσθωσης έργου σε:
• Ένα (1) Τεχνικό – Ηχολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Πύργου.

Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους, έως 31/12/2023, με δικαίωμα παράτασης.

Αναλυτικά η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

 

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του διαδικτύου από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στον ιστότοπο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 22/01/2023, ημέρα Κυριακή.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή σε αυτή, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης Προσωπικού, τηλεφωνικά στο 210 607 5687 ή 5673 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο [email protected]

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ψηφιακών Υποδομών & Εφαρμογών, τηλεφωνικά στο 210 609 2375 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο [email protected]

Η ΑΙΤΗΣΗ πρέπει να είναι συμπληρωμένη ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστά δε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ότι τα αναφερόμενα στην ΑΙΤΗΣΗ του είναι γνήσια και αληθή.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει όλα τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στην ΑΙΤΗΣΗ του, καθώς και κάθε άλλο τυχόν απαιτούμενο έγγραφο. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης υποβολής των ανωτέρω εγγράφων, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. επιφυλάσσεται να αναθέσει το έργο στον επόμενο επιλαχόντα.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού και η διαδικασία επιλογής και πρόσληψης θα πραγματοποιηθεί με άκρα εχεμύθεια.

Ηλεκτρονική φόρμα αιτήσεων


Πηγή

Leave a Reply