Κως: Ελεύθερος ο 35χρονος που κατηγορείται για επίθεση σε ανήλικες

Ο 35χρονος υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι στο μπαρ στο οποίο βρισκόταν είχε πάρτι μαθητών.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες αργά το βράδυ, ο 35χρονος που κατηγορούνταν για  άσεμνες πράξεις σε τρεις ανήλικες μαθήτριες, στο νησί της Κω. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την μία από αυτές μάλιστα επιχείρησε μάλιστα να τη βιάσει.

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους εξής όρους:

Καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα παιδιά αλλά και προσέγγισης των συγκεκριμένων τριών κοριτσιών.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και μάλιστα κάτοικοι του νησιού, γονείς και συγγενείς των παιδιών του επιτέθηκαν πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές μέσα στον δρόμο. 

Συνήγοροι υπεράσπισης παραστάθηκαν η Παρασκευή Περρή και ο Ιωάννης Γλύκας.

Σε βάρος του είχε ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο 35χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή της Κω.

Ο 35χρονος αρνήθηκε όλα όσα καταλογίστηκαν σε βάρος του και προσκόμισε αντίστοιχα στοιχεία. Ειδικότερα ο ίδιος είπε ότι προηγουμένως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών στο συγκεκριμένο κατάστημα που γίνονταν το πάρτυ, στο οποίο είναι θαμώνας και μάλιστα είπε όταν μπήκε μέσα ότι δεν είχε καταλάβει ότι επρόκειτο για κλειστή μαθητική εκδήλωση. 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 12 Νοεμβρίου οπότε και ο 35χρονος πήγε σε μπαρ, όπου βρίσκονταν και οι δύο 14χρονες και η 13χρονη κοπέλα, καθώς συμμετείχαν στο πάρτι του σχολείου τους.

Ο  35χρονος κάποια στιγμή φέρεται να προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανηλίκων κοριτσιών (τις θώπευσε). Τότε η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κατάστημα με σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό, όμως την ακολούθησε ο 35χρονος ο οποίος την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του και εκεί αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η ανήλικη κοπέλα κατάφερε να βγει από το όχημα και να καταγγείλει τα όσα βίωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 35χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό) και με αυτήν  οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.


Πηγή

Leave a Reply