Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα»

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γραμματέα, Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον υπεύθυνο ΚΤΕ Ανάπτυξης & Επενδύσεων Απόστολο Πάνα και τον υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Γιώργο Μουλκιώτη συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα».

Oι εκπρόσωποι του Σωματείου εξέφρασαν την ανησυχία τους σε σχέση με την πρόθεση της Κυβέρνησης να ανταποκριθεί και να επισπεύσει την υλοποίηση της δέσμευσης για την καταβολή των οφειλόμενων του ICC προς τους εργαζόμενους, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας αλλά και την εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επεσήμαναν ότι η παράταξη στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων, που με θυσίες κράτησαν ανοιχτή μια κρίσιμη για την εθνική μας άμυνα επιχείρηση.

Τέλος, διαβεβαίωσαν του εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα» ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν με κάθε κοινοβουλευτικό μέσο τα δίκαια αιτήματά τους έως ότου δικαιωθούν.  


Πηγή

Leave a Reply