Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Κυριακή 23.10.2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – 20ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Στα Χνάρια του Παυσανία» – 23/10/2022

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «20ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος ¨Στα Χνάρια του Παυσανίᨻ την Κυριακή 23/10/2022 και κατά τις ώρες 08.30 – 11.30, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμου Ελευσίνας και Μεγαρέων, ως εξής:

Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 42,000 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία «Κυριακίδεια 2022»

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Κυριακίδεια 2022» την Κυριακή 23/10/2022 και ώρες 09.00΄έως 13.00΄ θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής, που θα λάβει χώρα σε οδούς περιοχής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, ως εξής:

Εκκίνηση Δημοτικό Στάδιο «Σ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ» οδός Κεχαγιάς, δεξιά Ευνάρδου, δεξιά Πλ. Δροσοπούλου, δεξιά οδό Γράμμου-Βίτσι, αριστερά Μάλεμε, δεξιά Καραολή- Δημητρίου, δεξιά Λουκή Ακρίτα, δεξιά Ευριπίδου, αριστερά Παπαφλέσσα, δεξιά Σαρανταπόρου, δεξιά Ελ. Στρατού, δεξιά Κύπρου, αριστερά Βεργίνας, αριστερά Καλλιγά, τερματισμός Δημοτικό Στάδιο «Σ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ».

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

 

Διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία « Oropos Seaside Race » – Κυριακή 23/10/2022

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία « Oropos Seaside Race » την Κυριακή 23/10/2022 και ώρες 07.00΄έως 13.00΄ θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής, που θα λάβει χώρα σε οδούς περιοχής του Δήμου Ωρωπού, ως εξής:

Παραλιακή Λεωφόρο Αγίων Αποστόλων – Σκάλας Ωρωπού από το ύψος της οδού 25ης Μαρτίου και Γ. Δροσίνη έως Δημοτικό Παρκινγκ Αγίων Αποστόλων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων

 

 

Τα πνευματικά δικαιώματα του παρόντος άρθρου ανήκουν στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu)
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης

 


Πηγή

Leave a Reply