Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη φίλη της κόρης του

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον πατέρα που παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη φίλη της κόρης του σε τρία χρόνια φυλάκιση και αποφάσισε να εκτίσει τρεις μήνες από την επιβληθείσα ποινή

Στη φυλακή οδηγείται ο 53χρονος που καταγγέλθηκε για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα 13χρονη, φίλη της κόρης του μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της 13χρονης.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε τρία χρόνια φυλάκιση και αποφάσισε να εκτίσει τρεις μήνες από την επιβληθείσα ποινή, ενώ την υπόλοιπη την ανέστειλε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε σεξουαλικού περιεχομένου γεγονότα, με αναφορές – μεταξύ άλλων – σε πορνογραφικές ταινίες.

Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του 53χρονου (σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης), όπου φιλοξενείτο η ανήλικη, καθώς είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του κατηγορούμενου. Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν (και κοιμόταν) η φίλη της.

Την ίδια μέρα η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα συνέβησαν και ακολούθησε η καταγγελία και η αυτόφωρη σύλληψη του κατηγορούμενου..

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε ήταν σε βαθμό πλημμελήματος και γι’ αυτό δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Leave a Reply